Fudbal

[ Izvor: sportsport.ba ]

04. 04. 2024. 09:04 4

Alkohol ga uništio: Legenda fudbala propada kao niko (VIDEO)

Iskrenim ljubiteljima fudbala verovatno najveća "tiha patnja" je nekadašnji brazilski napadač Adrijano koji je pre 20-tak godina bio među najboljim igračima sveta, a potom je pao na samo dno. Alkohol je uništio njegovu karijeru i čini se da se još nije opametio jer se pojavio novi video koji je pokazao da se situacija nije mnogo promenila.

Priča o Adrijanu će ostati sigurno jedna od onih najtužniji koje smo videli u fudbalu jer je zaista srceparajuće kakav krah je ovaj Brazilac doživeo dok je bio na vrhuncu svoje karijere i jedan od najboljih na svetu.

Adrijano je nekad blistao u dresu Intera i reprezentacije Brazila gde je pružao sjajne partije, a njegov siloviti udarac levom nogom i danas se pamti.

No, nakon nekoliko fantastičnih sezona i u trenutku kada se očekivalo da Adrijano u svojim najboljim godinama bude još i bolji, uslidio je pad od kojeg se on nikada nije vratio na teren kako je zamišljao.

Nakon smrti oca u potpunosti se odao alkoholu i noćnim izlascima, te nažalost nikome nije govorio kakve bitke vodi sa sobom. U Interu su gledali kako sjajni igrač "nestaje" pred njihovim očima, ali nikada nije priznao kakav problem ima.

Kasnije se vratio u Brazil gde je živeo u potpunosti raskalašenim životom što je na kraju rezultiralo time da sa svega 30 godina završi karijeru.

Adrijano i danas živi u Brazilu gde ga najčešće viđamo po favelama. Nažalost, još se nije opametio i često se na društvenim mrežama pojavi video na kojem je on mortus pijan.

U karijeri je zaradio ogroman novac koji čini se još troši, ali pitanje koliko će to još trajati. Sada se pojavio još jedan tužan video Adrijana s jedne pijace u faveli gde čovek nikada ne bi ni slutio da će sresti nekada jednog od najboljih igrača sveta.

On se na takav život u oskudnim brazilskim naseljima očito uklopio, a jedan od fanova ga je snimio i zaustavio se automobilom pored njega kako bi ga pozdravio i sve to objavio je na TikToku.

Adrijano se šalio s ljudima koji su bili na pijaci, ali mnogi veruju da se jasno vidi da je i tu bio pod uticajem alkohola, i da se očito nije nažalost opametio nakon svega što je prošao u prethodne dve decenije.

I njegov privatni život je turbulentan nakon što se oženio pretprošle godine, a potom se nekoliko dana kasnije razišao sa suprugom jer je partijao nekoliko dana i nije joj se javljao.

Špekulisalo se da su se oni pomirili i da su ponovo zajedno, ali ih u javnosti odavno nema zajedno. Adrijana sada viđaju najčešće kako se tetura po favelama i nažalost tone sve dublje.

Iako je govorio da je alkohol za njega prošlost i da je sredio život, čini se da to baš i nije istina. Obećava da će napraviti preokret u životu dok to ne bude kasno jer ovo što radi sigurno da nije dobro za njega.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati