Fudbal

[ Izvor: Sport klub/Branko Spasojević ]

02. 04. 2024. 10:52 4

Penal u Ivanjici nije zatvoren, a Milanović opet sudi Zvezdi

Zanimljivo, ne baš u prilog regularnosti ohrabrujuće, delegiranje prati najavu mečeva 28. superligaškog kola. Iako bi tek tokom utorka trebalo da budu zaključeni izveštaji subotnjih mečeva, jedan od aktera sumnjive odluke, Miloš Milanović, sudiće meč Crvena zvezda - IMT.

Da nevolja bude veća, prethodno je kao VAR sudija u Ivanjici signalizirao Danilu Nikoliću sporan jedanaesterac za crveno-bele, ali to Dejana Santrača nije omelo da arbitra iz Ćuprije pošalje na stadion „Rajko Mitić“.

Penal u Ivanjici bio je tema u odjavi 27. prvenstvene runde, komisija još nije zaključila ocene sa meča kraj Moravice i zato čudi odakle Milanović na meču Crvena zvezda – IMT. Pogotovo u situaciji otvorene sumnjive odluke…

Pomoćnici na najvećem srpskom stadionu biće Milan Pašaljlić i Novak Novaković, mesta u VAR sobi rezervisana su za Milana Stefanovića i Uroša Stojkovića.

Duel na stadionu „Rajko Mitić“ počeće u 19 časova, a od 16,55 igraće Voždovac i Partizan, uz zvižduk Novaka Simovića. Zastavice će nositi Nikola Đorović i Miloš Simović, u VAR sobi biće Dejan Trifković i Miloš Karadžić.

Prvenstveno kolo, u utorak od 16,30, otvoriće duel Novi Pazar – TSC. Sudiće Leskovčanin Milan Mitić.

Od 18,30 igraće Vojvodina i Čukarički, poslovi glavnog sudije povereni su Nišliji Aleksandru Živkoviću.

Pola sata kasnije počeće i duel Železničar – Radnik, uz zvižduk Pavla Ilića iz Kragujevca.

U sredu su na programu četiri meča. Uz već pomenute susrete, Voždovac – Partizan i Crvena zvezda – IMT, od 16,30 igraće Mladost – Radnički 1923, a dva sata kasnije počeće utakmica Spartak ŽK – Radnički Niš.

Meč u Lučanima poveren je Andriji Stojanoviću, u Suboticu će Nikola Radaković.

Poslednja utakmica 28. kola, Napredak – Javor Matis, na programu je u četvrtak od 17,30. Sudiće Pavle Tomić iz Beograda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati