Fudbal

[ Izvor: mozzart sport ]

01. 04. 2024. 15:33 1

Mitrović pauzira do 6 nedelja - čeka ga i novi pregled

Cela zemlja sa nestrpljenjem čeka vesti iz Rijada, pošto je Aleksandar Mitrović danas imao novi pregled povređene zadnje lože.

Prve procene iz Arabije, koje su juče objavili arapski mediji, nisu bile obećavajuće po srpskog reprezentativca i Orlove, a ni danas nisu vesti baš ružičaste. Doduše, u Fudbalskom savezu Srbije još su uzdržani kada je u pitanju Mitrovićeva situacija.

Direktor reprezentacije Stevan Stojanović rekao je za Mozzart Sport da će ključni pregled da usledi tek večeras.

. Mitrović je bio danas na ultra zvuku sa lekarom Al Hilala i na snimku se vidi oštećenje, ali taj doktor nije mogao da sigurnošću da kaže koliki ga oporavak čeka. Po njegovoj prvoj proceni, reč je o periodu od tri do šest nedelja. Međutim, da bi se sa sigurnošću sve utvrdilo, Aleksandar će večeras ići na magnetnu rezonancu, posle koje ćemo imati tačniju sliku kakav je stepen povrede - rekao je Stojanović.

Srpski napadač se povredio na utakmici Al Hilala protiv AL Šababa i to nakon što je postigao dva gola. Ali, usledio je problem sa zadnjom ložom, zbog kojeg su klupski lekari morali da mu pomognu da izađe sa terena u prvom poluvremenu.

Mitrović je imao velike probleme sa povredom i pred Svetsko prvenstvo u Kataru, kada je takođe bilo upitno do poslednjeg momenta da li će moći da igra. Dao je rekorder srpske reprezentacije po broju golova sve od sebe na Mundijalu, postigao je i dva gola, ali je bilo evidentno da nije na “sto odsto” zbog problema sa zglobom.

Veliku dilemu ako Mitrović ne bude sto odsto spreman za Evropsko prvenstvo imaće selektor Dragan Stojković, koji je više puta govorio nakon Katara da na naredno takmičenje neće voditi igrače koji nisu skroz zdravi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati