Zabava

[ Izvor: Telegraf.rs ]

30. 04. 2024. 17:01 0

Filip iz "U klinču": Treba da negujemo starije kolege

Uveliko je u toku treća sezona serije "U klinču", a jedan od glavnih glumaca u ovom ostvarenju je Đorđe Mišina, koji igra lik Filipa. On je u intervjuu za Telegraf.rs pričao o ovom projektu, kao i o saradnji sa Nebojšom Dugalićem, koji u seriji igra njegovog oca.

Šta možemo da očekuje od treće sezone serije "U klinču" i od tvog lika?

Od treće sezone možemo da očekujemo porodične vrednosti, društvene vrednosti. A što se tiče mog lika, možemo da očekujemo nove stranice u njegovoj knjizi, to je romantika i ljubav. Filip pokušava da pokaže na jedan određen način svoje emocije i mi vidimo jednog čoveka koji je bio biznismen, polukriminalac, spontan. A sada malo staje i pokušava da pronađe ono što je najbitnije, a to je ljubav.

Da li će uspeti u svojoj nameri da se promeni, da bude ono što on želi?

Svaki čovek raste i postaje možda nekad čak ono što i ne želi u tom momentu, ali posle i shvati zašto je to dobro i da je zapravo to prava stvar koju je jurio sve vreme, jer nekad nismo svesni svojih ciljeva.

Imaš mnogo scena sa Nebojšom Dugalićem? Kakva je bila saradnja sa njim?

Fenomenalna i radujem se svakom radu sa njim, i u bilo kom drugom projektu. Jedan mag glumački sa neverovatnim talentom, neverovatnim radom, neverovatnom koncentracijom, inteligencijom, obrazovanjem. To je Nebojša Dugalić. Mnogo mi je pomogao, mnogo me je naučio i mnogo me je zasmejavao. Ja sam uživao da radim sa njim i mislim da treba da negujemo naše starije kolege i da učimo od njih, a ne često da ih osuđujemo. Od njih stvarno nema bolje. Oni nama, mlađim kolegama, pružaju ruku i dozvoljavaju nam da budemo najbolja verzije sebe.

Koji najkorisnijij savet si dobio od Nebojše?

Da treba uživati u ovom poslu, stvarno. I ne treba stresirati. To sam čuo i od njega, i od Cece Bojković, da mi mladi previše prihvatamo, previše radimo i jurimo na sve strane, a ne znamo u momentu da uživamo u toj dragocenosti što se zove gluma.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati