Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

31. 03. 2024. 09:56 0

Rasulo u Čelsiju: Poketino napao igrače

Fudbaleri Čelsija još jednom su razočarali i osvojili su samo bod na "Stamford Bridžu" protiv Barnlija iako je pretposlednja ekipa na tabeli celo drugo poluvreme odigrala sa desetoricom igrača.

Plavci su u 30. kolu prenstva Engleske bez pobede ostali i zaslugom srpskog golmana Đorđa Petrovića, koji je pogrešio u 81. minutu, a nerešen ishod mnogo je iznervirao menadžera kluba iz Londona Maurisija Poketina.

Argentinac je eksplodirao na pres konferenciji nakon utakmice.

- Danas smo pokazali da nemamo ni sposobnosti, ni energije, ni gladi, ni minimuma potrebnog za takmičenje u Premijer ligi - rekao je Poketino na početku.

- Toliko sam uzrujan i razočaran jer mislim da je to više mentalni problem. Više je problem biti jak kao grupa - dodao je Argentinac.

Trener Čelsija insistirao je na tome da igrači moraju da shvate da takmičenje nije isto što i igranje fudbala.

- Možemo da izađemo i igramo fudbal, ali moramo da podignemo nivo. I nije pitanje kriviti samo igrače, već moramo da pronađemo bolju komunikaciju i da budemo mnogo konkurentniji - naveo je trener Čelsija.

Poketino zna da nema mnogo vremena…

- Moramo to da prihvatimo i oporavimo situaciju. U četvrtak imamo još jednu utakmicu pred svojim navijačima i moramo da budemo sa svom energijom, da budemo konkurentni i da odmah razbistrimo glave. Imamo jasnu ideju u svakom pogledu koji moramo da poboljšamo. To je činjenica, to je realnost. Ne možemo je analizirati na drugi način. To je ključ - zaključio je Poketino.

Čelsi se i pored ogromnih ulaganja nalazi na jedanaestom mestu Premijer lige sa 40 bodova iz 28 odigranih utakmica. Ekipa iz Londona ima cilj da se kvalifikuje za evropsko takmičenje, ali zasad su daleko od toga.

Čelsi u četvrtak u 31. kolu dočekuje Mančester Junajted.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati