Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

13. 02. 2024. 17:47 2

FSS stao uz Santrača i prozvao Pazarce

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije maksimalno je stao iz Dejana Santrača i Sudijske komisije. Istovremeno, "istup u medijima Fudbalskog kluba Novi Pazar ocenjen je neprihvatljivim i tendecioznim".

Na 11. sednici fudbalske vlade doneto je i nekoliko bitnih odluka.

"Članovi IO su na početku sednice još jednom pozdravili odluku UEFA da se sledeći Kongres evropske kuće fudbala održi po prvi put u Beogradu, 3. aprila 2025. godine.

Doneta je odluka o produženju ugovora selektoru ženske reprezentacije do 17 godina, Aleksandru Petroviću, a da se za koordinatora instruktorske službe imenuje član mlade reprezentacije koja je 2004. godine osvojila srebro na Evropskom prvenstvu - Bojan Neziri.

Članovi IO prihvatili su izveštaj Projektnog tima o pripremi Strategije FSS za period 2024-2028, kao i informaciju o pokretanju "FSS-Live" aplikacije, prve takvog tipa na našem tržištu.

Takođe, članovi Izvršnog odbora informisani su o programu priprema za EURO 2024. i ujedno verifikovali ugovore za odigravanje prijateljskih utakmica protiv Rusije (21. marta), Kipra (25. marta), Austrije (4. juna) i Švedske (8. juna).

Fudbalski savez Srbije će inkasirati značajna sredstva od prihoda sa sva četiri meča, a posebno nam imponuje činjenica da će se na utakmici u Stokholmu od aktivnog igranja oprostiti zvezda evropskog i svetskog fudbala Zlatan Ibrahimović", saopšteno je na sajtu FSS.

Sednicom u Staroj Pazovi predsedavao je Dragan Džajić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Prvi put je najteže

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati