Fudbal

Direktno.rs

11. 02. 2024. 15:34 0

Zbog ovoga je propao transfer Živkovića u Rusiju

Srpski fudbaler Andrija Živković ostaće u redovima PAOK do kraja sezone iako je bio blizu transfera u Krasnodar.

Ruski klub je ozbiljno "zagrizao" za njegove usluge. Pripremili su 7.500.000 evra obeštećenja, što bi zadovoljilo čelnike grčkog tima, posebno ako se uzme u obzir da je on stigao kao slobodan agent iz Benfike.

Sam fudbaler bi imao rastuću platu na osnovu trogodišnjeg ugovora, otkrivaju ruski mediji. Za prvu sezonu dobio bi 1.800.000 evra, u drugoj bi prihodovao 2.000.000, a u završnoj godini 2.200.000 uključujući i bonuse. To je znatno veća brojka u odnosu na ono što prihoduje u PAOK-u u ovom trenutku (1.200.000).

Iako su sve strane bile zadovoljne brojkama, kao i otac Andrije Živkovića koji bi dobio 30 odsto od ukupnog transfera, sam fudbaler je na kraju odlučio da odbije Krasnodar, a razlog je, tvrde Rusi - prinova koja će stići u porodicu Živković uskoro.

Naime, devojka srpskog reprezentativca Elizabeta bi uskoro trebalo da se porodi, pa je Živković odlučio da ne izlaže porodicu dodatnom naporu i stresu prilikom selidbe i prilagođavanja na novu sredinu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati