Srbija

[ Izvor: Mediji ]

02. 05. 2024. 07:41 0

Smena sunca i oblaka, a popodne PLJUSKOVI

Nakon sunčanog jutra, u drugom delu dana očekujemo nešto više oblaka. Biće kiše i pljuskova, a nastavlja da duva i jak vetar.

Prostrano polje niskog vazdušnog pritiska sa zapada Evrope širi svoj uticaj ka našim predelima. Zbog toga će ovog četvrtka širom Srbije biti oblaka, kiše i pljuskova.

U nastavku dana smena sunčanih i oblačnih perioda. U celoj zemlji povremeno se očekuje kiša ili lokalni pljusak sa grmljavinom, uglavnom u poslepodnevnim satima.

Duvaće jak jugoistočni vetar, u Banatu i Pomoravlju sa udarima olujne jačine. Maksimalna temperatura kretaće se od 19 do 25 stepeni.

Očekivane vremenske prilike donose nepovoljnu biometeorološku prognozu. Moguće su meteoropatske reakcije poput glavobolje i problema sa snom. Poseban oprez se savetuje učesnicima u saobraćaju.

U petak i subotu širom Srbije biće kiše i pljuskova sa grmljavinom. Vetar će oslabiti, a temperatura će biti u blažem padu, oko 20 stepeni. U nedelju i ponedeljak više sunčanih intervala, malo toplije, a tek ponegde će biti uslova za padavine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Ne mrdam odavde

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati