Fudbal

[ Izvor: Mozzartsport ]

13. 03. 2024. 09:57 0

Iznenadni otkaz: Vladimir Ivić napustio Krasnodar

Do zimske pauze niko u Rusiji nije imao dilemu, Vladimir Ivić bio je najbolji trener u jesenjem delu šampionata. Sa Krasnodarom je bio prvi, svi su bili saglasni u oceni da njegov tim igra dobro i dopadljivo. Dopirale su informacije da mu se smeši produžetak saradnje, da je novi ugovor spreman, ali umesto nagrade - otkaz.

Ruski šampionat se nastavio prvih dana marta, Krasnodar je remizirao sa Rubinom iz Kazanja, zatim izgubio od Rostova i prepustio prvo mesto Zenitu iz Sankt Peterburga. Iako je na samo jedan bod zaostatka u odnosu na novog lidera, po mišljenju odgovornih u klubu više nego dovoljno da se raskine saradnja i da se sve od jesenas zaboravi.

Te rezultate kao da je neko obrisao gumicom. Kao da ničega nije bilo, a uradio je srpski strateg mnogo toga kvalitetnog sa Krasnodarom.

Istina, otkako se sezona nastavila, Krasnodar je bio u slobodnom padu. Nije upisao pobedu u dva kola Premijer lige, a pride je poražen i u kupu od Himkija. Ali, isto tako Vladimir Ivić nije dobio pojačanja na kojima je insistirao i koja su mu bila obećana. Kevin Kastanjo stigao je za 7.500.000 evra iz meksičkog Kruz Azula, a pojačanje na krilnoj poziciji bio je Kevin Sa, za koga se ruski klub opredelio tek kada je postalo jasno da od transfera Andrije Živkovića neće biti ništa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati