Košarka

Direktno.rs

27. 04. 2024. 15:19 2

Žoc o novom ugovoru: Ovo je moj klub...

Grobari mogu da odahnu! Najtrofejniji evropski košarkaški trener Željko Obradović ostaće u Partizanu, budući da se ove subote obavezao na novu, dvogodišnju vernost crno-belima.

Mesecima se praktično vodila kampanja među navijačima crno-belih da Žoc ostane na kormilu regionalnog šampiona, a dilema, ako je uopšte i postojala, otklonjena je danas.

Obradović je potpisao ugovor na dve godine, saopštio je to na konferenciji za medije predsednik kluba Ostoja Mijailović, posle čega se javnosti obatio i Žoc.

- Hvala Ostoji Mijailoviću na rečima i poverenju da i naredne dve godine vodim Partizan kao prvi trener. Svi ostali u upravi kluba su dali saglasnost, bila je obostrana želja. Ovo je moj klub u kome uživam radeći i ovo je prilika da se zahvalim svima i igračima, trenerima i ostalima iz radne zajednice, ali posebna ide zahvalnost ljudima iz uprave koji stvarno vole Partizan. Diže nas ljubav prema klubu - rekao je Obradović.

A onda je imao poruku i za navijače...

- Nemoguće je izostaviti one zbog kojih se sve radi, to je ogromna armija navijača Partizana. Neverovatno je zadovoljstvo prisutno kod nas zbog ljudi koji prate i vole Partizan. Uvek sam imao najlepše reči za njih i opet se zahvaljujem i molim da tako i nastave. Bile su neke stvari na koje bi trebalo da utičemo svi, a to je da smo plaćali kazne - mislim da su navijači svesni da može i bez toga. Da pružimo slike da može da sve prođe u najboljem redu - rekao je najtrofejniji evropski trener, pa u dahu nastavio:

- Dobili smo veliki broj mladih navijača, a moramo da im pošaljemo poruku da se sve svodi na fer i sportsku borbu. Utakmice kod nas su postale nešto drugo. Moramo da pokažemo koliko cenimo bilo koga i da se okrenemo bodrenju svog tima. Molim vas da ekipu Budućnosti dočekamo kao sportske prijatelje, da se osećaju komforno u "Areni". Svi dolaze u "Arenu" zbog ljubavi prema Partizanu. Ima mnogo dece koja sa roditeljima dolaze i moramo im dati primer. Evroliga želi da vidi sjajan ambijent i da budemo primer i nama samima i svim ostalim klubovima.

I za kraj, još jednom poruka zahvalnosti.

- Hvala svima još jednom, daću svoj maksimum, ovo je klub koji osećam i volim i srećan sam što ću svoje vreme provesti u Partizanu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati