Hronika

[ Izvor: Radar ]

09. 05. 2024. 08:02 10

Radar objavio snimak praćenja Slobodana Milenkovića i njegove maloletne ćerke

Radar je objavio snimak na kojem se vidi kako ženska osoba iz kafića fotografiše Slobodana Milenkovića i njegovu maloletnu ćerku.

Nedavno je u jednom tabloidu objavljena fotografija inspektora Slobodana Milenkovića i njegove maloletne ćerke. Radar je došao do snimka na kojem se vidi osoba koja fotografiše Milenkovića i ćerku. Milenković je podneo prijavu zbog toga, šta se dešava sa tim?

- Kada fotografišete policajca čije ubistvo je naručeno i onda fotografišete i njegovo maloletno dete, a zatim objavite i lokaciju gde se nalazio, tada nadležni organi moraju da utvrde da li se radi o državnom ili privatnom angažmanu i u koju svrhu. Prikupljene informacije moraju da posmatraju u kontekstu generatora svih pretnji bezbednosti Milenkovića, koji je sa ćerkicom osvanuo u medijima nakon dvadesetak minuta boravka u lokalu sa obezbeđenjem SAJ-a - rekao je za novi broj nedeljnika Radar advokat Zdenko Tomanović, a potom i dodao:

- Ali jedino što više zabrinjava je što policija do danas nije ni pokušala da pronađe snimke nadzornih kamera, niti pak da sasluša Milenkovića ili da ga pak obaveste o svojim radnjama. Razlog za takvu selektivnost sigurno postoji. Inače ne znam ko je osoba na snimku koji ste vi dobili. Bezbednost inspektora policije i njegove porodice je bitno državno bezbednosno pitanje, ali naše službe kao bezbednosno pitanje vide samo bezbednost režima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati