Košarka

Direktno.rs

27. 04. 2024. 15:08 0

Željko Obradović i zvanično potpisao novi ugovor!

Sadaje i zvanično! Željko Obradović će ostati na klupi Partizana, budući da je potpisao novi, dvogodišnji ugovor!

To je ove subote na konferenciji za medije saopštio predsednik kluba Ostoja Mijailović.

- Izvinjavam se što je konferencija zakazana jutros za danas, ali idem na put u ponedeljak, a važno je pre ovih utakmica u ABA ligi odradimo neke važne stvari. Ono što je novo u Partizanu jeste da je Željko Obradović potpisao novi ugovor na dve godine! Čestitam Željko na ovom ugovoru, čestitam svim partizanovcima i mislim da nas očekuje sjajan period. Radili smo zajedno, odradili smo mnogo na sportskom planu i organizaciji, sama činjenica da smo drugu godinu zaredom najgledaniji klub u Evroligi, to nešto znači - rekao je Ostoja Mijailović, pa dodao:

- Uspeli smo svi zajedno od uprave do navijača, trenera, celog stručnog štaba, navijača, ovo je kolektivni uspeh. Znam da navijači uvek uspeh gledaju kroz trofeje i rezultate, mi smo uzeli trofej posle decenije, igramo zasluženo Evroligu, ove sezone se borimo da ostane u našim vitrinama, daćemo sve od sebe. Postavićete pitanje, zašto dve godine? Kao partizanovac i predsednik, želim da ostane koliko god bude želeo, reći će i on sam više o tome, šta njemu znači Partizan. Ova uprava na čelu sa mnom ima mandat na dve godine, a kao predsednik posle mandata ne mogu da garantujem. Jednostavno, to se uklapa, taj ugovor ne znači ništa, što se tiče Partizana i svih nas, siguran sam u njega - naglasio je Mijailović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Jede mi se nešto slatko

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati