Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

04. 02. 2024. 17:04 0

Vulverhempton napunio Petrovićevu mrežu

Fudbaleri Čelsija doživeli su katastrofu na svom "Stamford Bridžu" od Vulverhemptona. Bilo je 2:4 (1:2) što je izazivalo veliku nervozu navijača, koji su, po prvi put, tražili da se uruči otkaz treneru Plavaca, Maurisiju Poketinu.

Čelsi je čak i poveo preko Kola Palmera u 19. minutu i od tog momenta na terenu je postojao samo gost. Het-trik Mateusa Kunje, uz autogol Aleksa Disasija potpuno su razočarali domaće navijače koji su zviždali pojedinim igračima svog tima.

Uspeo je domaćin da postigne još jedan gol u završnici posle kornera Mudrika i skoka Tijaga Silve, ali slaba je to uteha za pristalice "plavaca" koji su počeli da prazne stadion 10-15 minuta pre završetka.

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Vest Hem na "Old Trafordu" sa 3:0 (1:0) u duelu 23. kola Premijer lige.Umeo je Vest Hem u poslednje vreme da napravi probleme "đavolima". Zapravo, pobedili su na minula dva duela i nadali su se nečemu sličnom i ovog popodneva.

Počeli su dobro, odličnim udarcem Tomasa Součeka glavom kada je Andre Onana spasio Junajted, ali od tog momenta, sve je išlo loše po goste. Igrao se 23. minut kada je Kazemiro doturio loptu do Rasmusa Hojlunda, a Danac solo-programom postigao divan pogodak za vođstvo domaćih. Strelac na tri vezane utakmice u dresu Junajteda.

Pokušavala je ekipa Dejvida Mojesa da se vrati, ali je pre toga Junajted na početku drugog poluvremena došao do novog pogotka čime je praktično rešio meč. Ušao je Alehandro Garnaćo lepo sa desnog krila i pogodio bliži ugao Lukaša Fabijanskog koji je zamenio povređenog Areolu na poluvremenu.

Do kraja duela je Argentinac postigao još jedan gol kada je loptu na sredini ukrao Skot Mektominej, prosledio je istu Garnaću, a ovaj rutinski okončao napad za ubedljivih 3:0.

Bornmut i Notingem Foresta odigrali su 1:1 na "Vitalitiju", a golove su postigli Džastin Klajvert i Kalum Hadson-Odoi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati