Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

02. 01. 2024. 12:32 0

Ništa neočekivano: Čelsi OPET kupuje

Čelsi je kontaktirao agente defanzivca Nice, Žan-Klera Todiboa. Francuski internacionalac ima iza sebe jaku sezonu za klub sa Azurne obale, što je privuklo pažnju "plavaca", koji žele da ga uzmu u svoje redove, piše "Foot Mercato".

Todibo (24) je ranije bio povezan sa interesovanjem Mančester junajteda i Totenhema, ali u ovom trenutku informacije tvrde da je Čelsi u prednosti u odnosu na konkurente. Obavljeni su prvi razgovori sa menadžerima igrača o mogućnosti njegovog mogućeg transfera i stigao je pozitivan odgovor.

Međutim, eventualna selidba Todiba na Stamford Bridž verovatno će se dogoditi na leto, a ne u januaru. Nica ne želi da proda jednog od svojih najvažnijih igrača usred sezone, a čini se da je Čelsi spreman da se povinuje tome i da sačeka nekoliko meseci, pre nego što ga privoli u svoje redove.

Todibova karijera je do sada imala puno uspona i padova, pošto je blistao u dresu Šalkea, a onda potpuno nestao u Barseloni, kao i na pozajmici u Benfiki.

Međutim, od prelaska u Nicu, našao je najbolju formu i već je odigrao 117 utakmica, postigao dva gola i dodao jednu asistenciju. Dobrim igrama je stigao i do reprezentacije, za koju je odigrao dva meča.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati