Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

28. 12. 2023. 12:45 1

Povredio se Luka Jović

Taman što je počeo da igra redovno – još važnije, da trese mreže - izgleda da će Luka Jović morati opet na bolovanje. Doduše, kratkotrajno.

Srpski napadač će najverovatnije propustiti završni meč u kalendarskoj godini u kom je Milan domaćin Sasuolu, jer je lakše povređen. U pitanju je posledica udarca u skočni zglob, kao uspomena sa prethodnog gostovanja Salernitani, kad je pogotkom u nadoknadi doneo Rosonerima bod (2:2). Prethodno je bio precizan u porazu od Atalante i pobedi nad Frozinoneom i zato bi njegovo odsustvo predstavljalo problem za trenera Stefana Piolija.

Gazeta piše da odluka nije konačna, ali i da je šef stručnog štaba bliži tome da ostavi Srbina mimo kadra, ako se zna da je minulih dana trenirao odvojeno od grupe. Upravo zbog te lakše povrede. Sve u nameri da sačuva Jovića za izazove s početka 2024 - kup sa Kaljarijem, gostovanje Empoliju, derbi sa Romom.

Ako Jović, kao što se navodi, ne bude u konkurenciji, izvesno će mesto na klupi zauzeti 15-godišnji Frančesko Kamarda. Reč je o jednom od najdarovitijih centarforova Milanove akademije, koji je posle uspešnih igara u UEFA Ligi mladih i u Primaveri nedavno postao najmlađi debitant u seniorskom timu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Pozdrav iz Srbije

Zoran Živković [09.09.2024.]




Video dana

Instruktor plesa

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati