Fudbal

Direktno.rs

02. 12. 2023. 19:40 4

Piksi: Nema razloga za strah, možemo u drugi krug

Fudbaleri Srbije saznali su imena protivnika na Evropskom prvenstvu, pa će se nadmetati sa Engleskom, Danskom i Slovenijom u grupi C. Selektor Dragan Stojković Piksi izneo je očekivanja od završnog turnira, ali se osvrrnuo i na protivnike.

- Interesantna grupa, teška, morali smo da se nađemo sa tri rivala i igramo protiv svakoga. Očekuje nas balkanski derbi protiv Slovenije, Danci su uvek neugodni, kompaktna ekipa, igrali smo nedavno u prijateljskoj, manje bitnoj, utakmici. Englezi su jedna od najjačih ekipa u Evropi, kompaktni - istakao je Dragan Stojković.

Nije na Piksijevom licu bilo prepoznatljivog optimizma.

- Nema razloga za strah, igra se deset na deset, biće interesantne utakmice. Da analiziramo, gledamo, pravimo planove i budemo najbolji kad je najvažnije. A, to je u danu prve utakmice.

Srbija, kako ističe selektor, cilja osminu finala.

- Evropsko prvenstvo je veliki izazov. Napravljen je uspeh plasmanom, sad je na nama da napravimo korak napred, odigramo najbolje što možemo, prikupimo više bodova. Možemo u drugi krug - poručio je Dragan Stojković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati