Fudbal

Direktno.rs

03. 11. 2023. 21:05 3

Milan uzima Partizanovog bisera BESPLATNO

Fudbalski klub Milan radi na angažovanju supertalentovanog ofanzivca Partizana Matije Popovića, javlja renomirani "Relevo".

Sedamnaestogodišnji momak koji može da pokriva više pozicija, mada je to uglavnom ona iza napadača, ostaje bez ugovora sa Partizanom ove zime i to je prilika za druge timove da bez obeštećenja dobiju talentovanog momka.

Za njega su zainteresovani brojni timovi, kao što su Barselona, Real Madrid, Borusija Dortmund, Bajer Leverkuzen i Ajaks, ali je prema informacijama "Releva", Milan preduzeo najkonkretnije korake i čini se da će ga roso-neri i dobiti.

Impozantna je statistika Matije Popovića u Kadetskoj ligi Srbije u dosadašnjoj karijeri. Na 25 nastupa postigao je čak 21 pogodak i upisao pet asistencija.

Podsećamo, ugledni "Gardijan" je nedavno svrstao Matiju Popovića među 60 najtalentovanijih igrača u Evropi.

- Neobično visok (193 centimetara i još raste) za svoju poziciju - ili pre, neobično tehnički nadaren za svoju visinu - mladić rođen u Nemačkoj nije poput bilo kog igrača koga ste videli. Neki bi rekli da ga najbolje opisuje nadimak "srpski Miču", a drugi ga vide pre kao mešavinu Aleksandra Mitrovića ili Sergeja Milinkovića Savića, što vam samo govori o tome kako je redak takav tip igrača. Veoma raznovrstan i prilagodljiv svakoj napadačkoj ulozi, iako deluje da mu najviše odgovara da igra iza napadača, Popović je dominirao u omladinskim ligama i postizao mnogo, mnogo golova - pisalo je u pomenutom "Gardijanu".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati