Fudbal

Direktno.rs

08. 10. 2023. 07:00 0

Kako je trener Junajteda PONIZIO Kazemira

Mančester junajted je u subotu na neverovatan način ostvario pobedu protiv Brentforda (2:1) u susretu osmog kola Premijer lige.

Junajted je pod vođstvom Erika ten Haga užasan, redaju se porazi i ispisuju se negativni rekordi, ali konačno je bilo malo sreće za sve na "Old Trafordu".

Iako su do nadoknade gubili kod kuće od Brentforda sa 1:0, na kraju su sa dva gola Skota Mektomineja stigli do velikog preokreta i pobede o kojoj će se pričati danima.

A danima će se pričati i o onome što je Cazemiru uradio Erik ten Hag. Menadžer "crvenih đavola" je brazilskog vezistiu izvukao iz igre na poluvremenu, a ubacio Kristiana Eriksena.

Samo po sebi je to poniženje za bivšeg igrača Real Madrida, međutim ono najgore je usledilo nakon meča, kada je Ten Hag otkrio zbog čega je napravio taj potez.

- Želeo sam više fudbala - odgovorio je Ten Hag nakon što su ga upitali zbog čega je Cazemira zamenio Eriksenom.

To se svakako neće dopasti iskusnom vezisti, ali ono što je evidentno, Ten Hagove promene urodile su plodom. Eriksen je bio jako dobar na terenu, a naročito Mektominej koji je dao dva gola, a koji je u 87. minutu zamenio Amrabata.

Još jedan od junaka bio je Hari Megvajer. Toliko kritikovani štoper asistirao je u 97. minutu za pobednički gol škotskog fudbalera.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati