Fudbal

Direktno.rs

02. 08. 2023. 11:43 0

Ćavi potvrdio da Barselona ostaje bez zvezde

Trener Barselone Ćavi Ernandez razočaran je što će ostati bez Usmana Dembelea, koji karijeru nastavlja u Pari Sen Žermenu.

PSŽ je aktivirao otkupnu klauzulu koju Dembele ima u ugovoru sa Barselonom i to je "svecima" otvorilo vrata da francuskog igrača dovedu za 50 miliona evra. Kako se veruje, ugovor će biti potpisan na pet godina.

- Dembele nam je rekao da želi da pređe u Pari Sen Žermen. Da želi da ode. Mi sa time ne možemo da se takmičimo, ponuda PSŽ je ogromna. On je već razgovarao sa Luisom Enrikeom i Al Kelaifijem. Boli me to jer smo brinuli o njemu i trudili se da ovde bude srećan. Ali, ne možemo da se takmičimo sa ovom ponudom i on odlazi - rekao je Ćavi.

- Pitao sam ga zašto odlazi, bio je srećan ovde. Ali, nije mi dao nikakav konkretan odgovor. Verovatno je u pitanju neki lični razlog - dodao je Ćavi,

Dodao je trener Katalonaca da sada Barselona mora da pojača tim jer, iako je bio zadovoljan ekipom koju ima. Jednostavno, Dembeleov odlazak je sve poremetio.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati