Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

08. 06. 2023. 15:02 0

Luka Jović mora na operaciju

Srpski reprezentativac i fudbaler Fjorentine Luka Jović doživeo je povredu nosa na utakmici finala Lige konferencije protiv Vest Hema, zbog koje će morati na operaciju.

U timu iz Firence, u startnoj postavi zaigrali su i Nikola Milenković i Luka Jović, koji je u poslednjim sekundama prvog poluvremena postigao i gol, međutim on je poništen zbog minimalnog ofsajda. Tom prilikom pretrpeo je snažan udarac protivničkog igrača u nos i ostao da leži na terenu.
- Jović je iza sebe imao sjajnu partiju, ali je nažalost polomio nos i morali smo da ga zamenimo - istakao je trener Fjorentine Vičenco Italijano nakon utakmice.

Srpski fudbaler će morati na operaciju zbog koje će najverovatnije propustiti reprezentativno okupljanje i predstojeće mečeve, prvo prijateljski protiv Jordana 16. juna i drugi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, protiv Bugarske 20. juna u Razgradu. Prethodno je selektor Dragan Stojković Piksi ostao i bez povređenog Aleksandra Mitrovića, pa su opcije "orlova" u napadu Dušan Vlahović, Dejan Joveljić i Đorđe Jovanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Pozdrav iz Srbije

Zoran Živković [09.09.2024.]




Video dana

Instruktor plesa

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati