Fudbal

Direktno.rs

31. 07. 2022. 22:15 0

PSŽ torpedovao Nant i uzeo Superkup!

Fudbaleri Pari Sen Žermena osvojili su Superkup Francuske, pošto su u Tel Avivu, očekivano, savladali Nant sa 4:0.

Golman "kanarinaca" je od samog početka bio izložen napadima "svetaca". PSŽ je odmah krenuo da pritiska, Hakimi beleži šansu u petom minutu, ali Lafon dobro reaguje. Sarabija je imao dobru šansu dva minuta kasnije, međutim nije dobro šutirao. Markinjos se najbolje snašao posle kornera, ali šut Brazilca iz 14. minuta završava na prečki.

"Kanarinci" su imali odličnu šansu na isteku 19. minuta. Prvo se Simon loše snašao posle odbitka, a onda je Donaruma odlično branio pokušaj Blasa.

A onda na scenu stupa Mesi - Argentinac koristi grešku odbrane Nanta, vara golmana i donosi prednost svom timu u 22. minutu.

Parižani pritiskaju maksimalno do kraja prvog dela igre. Nejmar i Mesi su imali odlične šanse, ali je Lafon na pravom mestu. Međutim, u nadoknadi Parižani ipak dolaze do 2:0, kada je Nejmar dao sjajan gol iz slobodnoh udarca.

U nastavku sličan tok događaja. Sarabija ponovo gubi bitku sa Lafonom, ali na pravom mestu je Serhio Ramos. Španac postiže efektan gol petom za 3:0 u 57. minutu.

Nant je u završnici ostao i sa igračem manje. Kasteljeto pravi loš faul, PSŽ dobija penal koji Nejmar pretvara u 4:0 u 83. minutu utakmice.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati