Fudbal

Direktno.rs

17. 04. 2024. 19:10 0

Enrike o Mbapeu: On je bio naš...

Francuski fudbaler Kilijan Mbape trebalo bi da pređe u Real Madrid kada dođe vreme za transfere na leto. Za sada igra za Pari Sen Žermen, odnos njega i kluba je u prethodnih nekoliko sezona bio turbulentan i "sveci" su radili sve što su mogli da bi ga zadržali.

Luis Enrike, trener ekipe koja se u utorak uveče sa 4:1 u revanšu protiv Barselone plasirala u polufinale Lige šampiona, kaže da o Mbapeu ne sme da priča javno.

Mbape je bio strelac u pobedi svog tima koji je sa 3:2 bio poražen u prvoj utakmici. I u drugoj je poveo sa 1:0 golom Rafinje, ali je onda Arauho isključen u 29. minutu, a PSŽ je počeo da preokreće rezultat.

Francuzi su bili u finalu elitnog takmičenja pre četiri godine kada su izgubili od Bajern Minhena i sada su opet prilično blizu.

- Hajde da sačekamo da Kilijan sam progovori o svojoj budućnosti. Kad Mbape i PSŽ kažu nešto u javnosti, onda ćemo da vidimo. To je kao proces, dok Mbape ne kaže ništa javno, ja ću da čekam i ćutim - rekao je Enrike.

Mbape je protiv Barse dao dva gola u revanšu, prvo u 61, a onda i u 89. minutu za overu prolaska dalje.

- On je bio naš lider, kapa dole. On je bio igrač koji nas je vodio, načinom na koji je pritiskao i bio rešen da se bori za svaku loptu. Potvrđuješ svoje liderstvo pokazivanjem primera, a on je bio perfektan - dodao je Enrike.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati