Fudbal

Direktno.rs

13. 07. 2022. 23:45 0

SENZACIJA Srbin sa dva gola izbacio Kluž

Fubaleri jermenskog Pjunika priredili su senzaciju plasmanom u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona preko rumunskog Kluža, a Srbin Zoran Gajić (32) je junak večeri, najzaslužniji za ogroman uspeh gostiju. Gajić je postigao oba gola za 2:2 (prvi meč je završen 0:0), da bi Jermeni posle penala prošli dalje - 4:3.

Bivši igrač mlađih kategorija Rada, te BSK Borče, koji već dugi niz godina igra za istočnoevropske klubove, dočekao je najveći momenat karijere na evro sceni pošto je sa dva gola u poslednjim minutima meča, odnosno produžetka, doslovce izvukao Pjunik iz živog blata i trasirao mu put do pobede.

Gajić je najpre pogodio za 1:1 u 89. minutu, izborio dodatnih pola sata igre, da bi onda ponovio isto, pogodio i u 119. minutu za 2:2, i omogućio Jermenima šansu u penal seriji. Prvi meč je, inače, završen bez golova.

Na penal ruletu, psihološki jači Jermeni u tom momentu, dotukli su poljuljane Rumune pred njihovim navijačima i obezbedili prolaz u dalje takmičenje. Gajić nije šutirao jedanaesterac, to su savršeno činili njegovi saigrači (četiri od četiri), ali je definitivno najveći junak utakmice i sigurno ove runde kvalifikacija za elitno takmičenje.

Kod Rumuna, tragičari večeri bili su Petrila i Kamora koji su promašili šuteve u penal seriji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati