Fudbal

[ Izvor: Mocart sport ]

04. 05. 2022. 16:13 1

Čukarički bi da vrati Miloša Ninkovića

Nekadašnji reprezentativac Srbije i vezista Crvene zvezde Miloš Ninković (37) mogao bi ovog leta da se vrati u Superligu i odigra poslednju sezonu u dresu Čukaričkog, kluba koji ga je formirao kao igrača.

Kako je u intervjuu za Mocart sport rekao sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević, plan "brđana" je da dovedu Ninkovića da završi karijeru u svom bivšem klubu.

- Konkretan da budem: Miloš Ninković, ako ne ostane u Australiji, pričamo da dođe kod nas da završi karijeru! On je u zrelim godinama, ali u našoj ligi može da pomogne. To je jedan od igrača koje bismo kao čoveka i kao fudbalera želeli da vidimo u Čuki. Da li će igrati ili ne, to i nije najbitnije, bitno nam je da bude tu. Pričao sam sa njim, ako ne ostane u Australiji, da se vrati gde je i počeo. Istekao mu je tamo ugovor, ima opciju još jednu godinu da ostane, ako se ne bude dogovorio, rekao mi je da bi voleo da dođe. Ja se nadam da će se dogovoriti, zbog njega, ali ako ne bude toga - dobro nam došao. Svakako dolazi u maju sada, pa ćemo da vidimo - rekao je Matijašević.

Ninković je karijeru počeo baš u Čukaričkom, odakle je 2004. godine prešao u Dinamo iz Kijeva u kom je proveo devet godina. Kasnije je nosio dresove Evijana, Crvene zvezde i Sidneja, gde i dalje igra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati