Fudbal

Direktno.rs

20. 04. 2024. 16:03 2

Spektakl i 7 golova na "Čika Dači": Radnički srušio Čuku!

Fudbaleri Radničkog 1923 pobedili su ekipu Čukaričkog sa 4:3 u 31. kolu Superlige Srbije, te su se tako značajno približili krajnjem cilju - izlasku u Evropu naredne sezone.

Radnički je poveo, Čukarički preokrenuo, ali su domaći ponovo uspeli da dođu do vođstva i preokreta i golom Ivelje u finišu slave - 4:3.

Već u petom minutu Radnički je poveo, pošto je Bevis prošao po levoj strani i u petercu pronašao Gluščevića za 1:0.

Ali, Čukarički je ubrzo uzvratio na sličan način, Stanković je pobegao po desnoj strani i povratnom pronašao Adžića koji je lepo pogodio za 1:1 u 13. minutu.

Već u 15. minutu, Vinisijus Melo je doneo preokret "brđanima", pošto je olako prošao kroz sredinu, vukao je loptu i potom zategao loptu sa nekih 18 metara za 1:2.

Đurić po levoj strani promešao nekoliko igrača i šutirao u kontra ugao, golman je odbranio, ali je na odbijenu naleteo Ortiz i glavom izjednačio na 2:2.

Gosti su u finišu prvog poluvremena opet uspeli da povedu, u 41. minutu strelac je bio ponovo Vinisijus Melo - 2:3..

Inače, u prvom poluvremenu su obojica trenera ostala bez važnih igrača, Bevis je morao da izađe u 10. minutu, a na drugoj strani je u 34. izašao strelac prvog gola Luka Adžić.

Čukarički je imao priliku da odmah na startu drugog poluvremena stavi tačku na ovaj meč, Stanković je u kontri pobegao svim čuvarima, obišao i golmana, ali je sa gol-linije sjajno intervenisao Aleksić.

Radnički je desetak minuta kasnije kaznio taj promašaj, u 57. minutu je Đurić napravio dar-mar po levom boku, posle asistencije Aleksića, pogodio je za treći gol ove sezone i novo izjednačenje - 3:3.

U 75. minutu Čukarički je opet imao zicer posle kontre, Melo je izbegao ofsajd zamku i išao je sam ka golu, ali je nesebično proigrao Miladinovića koji je bio u boljoj poziciji na drugoj strani. Međutim, Leković je odlično intervenisao nogom i sačuvao Kragujevčane.

I onda, u 82. minutu, domaći su opet kaznili promašaj Čuke, Ivelja je postigao pogodak za novi preokret i 4:3 i eksploziju na tribinama!

Kragujevčani su do kraja uspeli da odole napadima Čukaričkog i pobede direktnog rivala u borbi za Evropu. Radnički je sada Čukaričkom pobegao na pept bodova i stekao veliku prednost u borbi za plasman u Evropu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati