Fudbal

[ Izvor: sportske.net ]

19. 01. 2022. 13:28 0

Luda priča: Transfer Halanda završava "burazerska" veza?!

Erling Haland je najtraženiji igrač u poslednjih nekoliko godina, a na leto će biti dostupan za samo 75 miliona evra.

Doduše, to je samo otkupna klauzula za Borusiju Dortmund, potrebno je izdvojiti još 40 miliona za Mina Rajolu i Alfija Halanda.

I tu dolazimo do ključnog momenta, Fabricio Romano je danas izneo vrlo zanimljivu činjenicu koja može da odredi sudbinu Erliga Halanda.

Romano tvrdi da Rajola daje prvenstvo prolaza svojim prijateljima i da gotovo uvek posluje sa bliskim saradnicima. Florentino Perez, na primer, nikada nije doveo nijednog Rajolinog igrača i ranije su bili u veoma lošim odnosima, mada se spekuliše da su sada stvari bolje.

Pep Gvardiola je dugogodišnji "neprijatelj" broj jedan, Rajola je sa njim zaratio zbog Zlatana Ibrahimovića i nikada kasnije nisu sarađivali. Slična je situacija i sa Bajernom, koji nikada nije želeo da ulazi u Rajolone licitacije, dok se sa Mančester Junajtedom znatno udaljio zbog svega oko Pola Pogbe.

I baš zbog toga Fabricio Romano ističe da bi najviše mogla da profitira Barselona. Đoan Laporta je u odličnim odnosima sa Rajolom, oni već završavaju besplatan transfer Nusaira Mazrauija iz Ajaksa na leto, što može dodatno da olakša i pregovore oko Halanda.

Halandova želja je Španija, to je lično i sam rekao, a prema raznim naznakama, on je nekako neočekivano sada bliže Barseloni. Real Madrid je odredio Kilijana Mbapea kao metu broj jedan, Benzema je i dalje nezamenjiv, dok bi Haland u Barsi bio prva zvezda, uz Ansua Fatija.

Videćemo u narednim mesecima da li će "burazerska" veza i bliskost Rajole i Laporte uticati na trku za Halandov potpis...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati