Fudbal

Direktno.rs

18. 10. 2021. 21:22 0

Žrtva nepravde i fudbalski meraklija

Već uveliko je aktuelna priča ko zaslužuje da osvoji Zlatnu loptu u 2021. godini. Pobednik će biti samo jedan, a gubitnika više. Lionel Mesi, Karim Benzema, Robert Levandovski, Žorginjo i Kristijano Ronaldo slove za glavne favoriti, a prestižna nagrada će biti dodeljena u novembru.

Sigurno će biti i nezadovoljnih konačnom pobedom koji će smatrati da im je nanesena nepravda kao što je to bio slučaj 2010. godine sa Veslijem Snajderom. Snajder je te godine igrao fudbal života. Osvojio je s Interom trostruku krunu uključujući i Ligu šampiona, dok je Holandija odveo do finala Svetskog prvenstva, a na kraju nije završio ni u Top 3. Ispred njega su bili Mesi, Andreas Inijesta i Ćavi.

Sjajni vezista je bio žrtva velike sportske nepravde, ali i istinski fudbalski meraklija koji je na fudbal pre svega gledao kao igru.

- Mogao sam biti kao Mesi i Ronaldo, ali jednostavno nisam to osećao. Uživao sam životu, možda sam pio čašu fina tokom večere. Leo i Kristijano su različiti, oni su se dosta žrtvovali i to je meni u redu. Međutim, moja karijera je svakako bila neverovatna - kazao je Holanđanin.

Da je volio da uživa u životu potvrđuje i njegova nedavna izjava. U Milanu bi sa ženom bio na zabavama do šest ujutro, a uveče bi tresao mreže u Ligi šampiona.

- Jednom smo žena i ja otišli na zabavu koju je organizovao Armani. Tu su bili Džordž Klunei i Megan Foks. Kući smo se vratili u šest ujutro i uveče sam u Ligi šampiona protiv Verdera upisao asistenciju i postigao gol. Nakon što sam to uradio jednom, nisam imao straha da uradim ponovo - kazao je Snajder koji je osim za Inter od evropskih velikana još igrao za Ajaks i Real. U Evropi je nastupao i za Galatasaraj.

Snajder se od fudbala oprostio 2019. godine, a nekoliko meseci kasnije naglo se udebljao te doslovno šokirao mnoge ljubitelje "bubamare". Prošlog leta spominjao se njegov povratak fudbalu, u voljeni Utreht, ali se to na kraju nije desilo.

Inače, Snajder se u proteklom periodu razveo i od glumice i modela Jolant Kabu za koju je rekao da joj odlično ide u poslednje vreme.

- Ona se odlično brine za sebe. Nikada mi nije tražila ni evura. Ima velika planove za našu ćerku - rekao je Holanđanin.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati