Fudbal

22. 06. 2021. 17:58 2

Zvezdin izbor za špica - Kajode ili Omoižuanfo

Crvena zvezda neće da se kocka i predugo čeka Aleksandra Prijovića, pa je odlučila da se okrene drugim rešenjima - Olarfenvaju Kajodeu (28) i Ohiju Omoižuanfu (27).

Obojica su u tefteru sportskog direktora Crvene zvezde Mitra Mrkele više od godinu dana, Kajode je član Šahtjora iz Donjecka koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u turskom Sivasu. Na 40 mečeva u Turskoj postigao je 11 golova. U grupnoj fazi Lige Evriope na pet mečeva postigao je četiri gola i tu je dokazao kvalitet koji ga je iz bečke Austrije odveo pre četiri godine u Mančester siti gde nije igrao.

On je visok 174 santimetra i nije tip napadača Dijega Falćinelija i Aleksandra Prijovića ali mu je ugovor istekao sa Šhtjorom i slobodan je igrač.

Crvena zvezda gleda i napadača Moldea Ohija Omoižuanfa. On je skuplja varijanta jer je pod ugovorom, prvi je strelac i kluba i lige jer je na devet mečeva ove sezone postigao isto toliko golova. Njemu ugovor ističe u decembru, Molde mu nudi produžetak i neće ga pustiti za manje od milion evra.

Sa visonom od 188 santimetara, stilom igre i snagom on je približniji toj pravoj "devetki" koju traži šampion Srbije. U svakom slučaju, Zvezda planira da dovede novog napadača do vikenda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati