Tenis

[ Izvor: Blic ]

02. 05. 2024. 15:36 2

Karlos Alkaraz optužen za nameštanje!

Španski teniser Karlos Alkaraz iznenada je dospeo u centar skandala, pošto ga je bivši vlasnik lanca kladionica u Rusiji "Utkin, Nobel i Maljenkov", Mihail Salcman, optužio da namešta mečeve.

Ruski biznismen je istakao da veruje kako je trenutno treći reket planete namerno izgubio gemove u dva meča na mastersu u Madridu.

- Mnogi ljudi vole takozvano klađenje uživo. I kada dođe do potencijalno poslednjeg gema u meču, uplaćuju se velike sume na njih jer je to poslednja opklada u meču. Imamo veliki turnir na šljaci u Alkarasovoj rodnoj Španiji, cela zemlja navija za njega i kladi se na njega. Dok je veliki novac uplaćen na to da će Alkaraz pobediti, velika količina može da se uplati i na drugu stranu. Imajući u vidu da su kvote na to dijametralno suprotne onim malim na pobedu u gemu Alkaraza, u slučaju pobede protivika, dolazi se do velike zarade. Praktično, sav novac koji su španski navijači Alkaraza uplatili, otišao je u ruke prevaranata - izjavio je Salcman.

Rus optužuje Španca da je namerno izgubio po jedan gem u duelima protiv Aleksandera Ševčenka i Jana-Lenarda Štrufa.

Salcman veruje da je Španac u prvom kolu pustio gem u drugom setu protiv Kazahstanca, a u osmini finala protiv Nemca gem u kom je pri vođstvu od 5:3 u odlučujućem setu servirao za pobedu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati