Fudbal

Direktno.rs

19. 06. 2021. 11:34 1

Makedonski navijači šampioni na EP - u ispijanju piva!

Severna Makedonija je dočekala svoje prvo učešće na Evropskom prvenstvu. Uvodna dva susreta protiv Ukrajine i Austrije Makedonci su igrali Bukureštu, a za oko četiri dana koliko su navijači ove selekcije boravili u prestonici Rumunije uspeli su da popiju između 70.000 i 75.000 litara piva.

U Bukureštu je boravilo između 3.500 i 4.000 Makedonaca, a rumunski mediji su u prvi plan stavili njihovu strast prema pivu kog mogu da popiju na pretek.

Tako su Makedonci za oko 96 sati samo u pet barova u starom delu grada popili oko tri cisterne piva pošto je kapacitet jedne cisterne oko 25.000 litara.

Na pojedinim stolovima računi su iznosili između 4.000 i 5.000 evra, što zaista deluje neverovatno. Rumunski kafići su od Makedonaca zaradili oko 450.000 evra, navode tamošnji mediji.

Inače, fudbaleri Severne Makedonije su u prva dva kola izgubili od Austrije (3:1) i Ukrajine (2:1), ali definitivno nisu razočarali, te su ostavili sjajan utisak na sve neutralne ljubitelje fudbala.

Goran Pandev i društvo će turnir završiti na "Johan Krojf Areni" protiv Holandije. Taj meč se igra u ponedjeljak, 21. juna od 18 sati.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati