Fudbal

[ Izvor: Nova.rs ]

21. 04. 2024. 15:48 16

Novi ugao tuče navijača pred derbi: Svi motkama na jednog, a onda je došla policija... (VIDEO)

Večiti derbi, 173. po redu, između Crvene zvezde i Partizana (3:2) u subotu je imao veoma ružnu uvertiru. Navijači dva najveća srpska kluba imali su žestok obračun na ulicama glavnog grada, a novi ugao tuče zabeležen je na kamerama jednog od objekta kod koga se dogodila tuča.

U jednom od lokala blizu Vukovog spomenika jedna grupa huligana napala je drugu sa sve motkama i drugim rekvizitima, a tom prilikom načinjena je i velika materijalna šteta u kafiću.

Letele su čaše i stolice, razbijana su stakla, bilo je i fizičkih povreda, a grupa huligana koja je bila napolju uspela je da pobegne pre dolaska policijskih snaga.

Nekoliko sekundi nakon bega jedne grupe u kadru se pojavljuje druga, a može se videti da nekoliko huligana sa sobom nosi i stolice. Nekoliko huligana tada uspeva da pobegne od policije, dok neki ostaju kod lokala i opet dobijaju batine.

Skandala sa navijačima bilo je i na samoj utakmici, a iz MUP-a su se tokom dana oglasili i poručili da je do tada privedeno 44 lica. Inače, Zvezda je pobedila Partizan sa 3:2 nakon veoma burnog meča.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati