Fudbal

M. Z.

11. 05. 2021. 20:58 0

GOTOVO Siti je novi šampion Engleske!

Mančester siti je šampion Engleske. "Građani" su titulu matematički potvrdili zahvaljujući pobedi Lestera na gostovanju Mančester junajtedu u meču 36. kola Premijer lige. "Lisice" su slavile rezultatom 2:1.

Odlično je počeo meč na "Old Trafordu", u koji su domaći ušli u značajno izmenjenom sastavu, što može i da se razume ako se u obzir uzme naporan period koji je pred "crvenim đavolima".

Već u desetom minutu poveo je Lester golom 19-godišnjeg Luka Tomasa, ali je samo pet minuta kasnije odgovorio Mejson Grinvud posle odlične solo akcije.

Lester je bio aktivniji i uputio je ka De Heinom golu 12 udaraca, tri u okvir gola. Junajted je šutirao samo četiri puta, jedini udarac u okvir gola bio je gol Grinvuda.

Gosti su do pobede došli u 66. minutu golom defanzivca Čaglara Sojundžua.

Iz 35 utakmica Junajted na drugom mestu na tabeli ima 70 bodova, Lester mesto niže ima 66 sa 36 odigranih mečeva. Čelsi ima dva boda i meč manje od Lestera, Vest Hem sada zaostaje osam bodova uz meč manje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati