Košarka

Direktno.rs

19. 05. 2024. 17:01 1

Zvezdino saopštenje o tuči: Dosta laži

Ove nedelje smo prisustvovali nezamapćenom inidentu u hodniku beogradske Arene, kada je došlo do verbalnog, a onda i fizičkog sukoba Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića, košarkaša Partizana i Crvene zvezde, zbog čega su dvojica igrača i dala izjavu policiji.

Tokom dana se pojavio snimak tuče, objavili su ga beogradski mediji, na kome se vidi kako su Lazarević i Naneli u klinču, međutim trenutak kada Naneli udara Lazarevića, što su u saopštenju tvrdili iz Zvezde, nije se video.

Sada su iz Zvezde, kako navode, objavili ceo snimak tuče, na kome se vidi kako dvojica košarkaša u tunelu razgovaraju, onda Naneli kreće pesnicom na Lazarevića, posle čega je došlo do opšteg haosa. Tim povodom su se sa Malog Kalemegdana i obratili saopštenjem, koje prenosimo u celosti:

"Pošto na društvenim mrežama koje su pod kontrolom KK Partizan postoji tendencija prikrivanja video nadzora i grube manipulacije, objavljujemo kompletan snimak incidenta koji se danas dogodio u Beogradskoj Areni, kada je igrač KK Partizan Džejms Naneli naneo teške telesne povrede prvotimcu KK Crvena zvezda Stefanu Lazareviću.

Lazarević je prilikom izlaska iz svlačionice naišao na Nanelija i upitao ga "Zašto si me uhvatio za vrat, zašto to radiš, da li je to košarka", što se i i vidi na snimku, na šta je prvotimac Partizana odgovorio da je to košarka i da će i ubuduće da ga hvata za vrat i uputio mu je psovke. Tada je došlo do međusobnog guranja, na šta je Naneli prvi put udario Lazarevića u predelu levog oka, a zatim kada je Stefan krenuo ka njemu, što se i vidi na snimku, prilikom pada oba igrača, Naneli udara i drugi put Lazarevića u predelu levog oka i nanosi mu teške telesne povrede.

Prava je sreća da su se pojavili igrači KK Crvena zvezda, kao i igrač Partizana Smit, koji su uspeli da razdvoje Nanelija i Lazarevića. Sve ovo se vidi na kompletnom snimku koji prilažemo, kako ne bi bilo manipulacije, prikrivanja i obmana javnosti.

Stefan Lazarević je nakon izjave koju je dao policiji u Beogradskoj areni, upućen hitno u Urgentni centar na snimanja, usled teške telesne povrede. Koliko smo obavešteni, Naneli tek sada daje izjavu policiji u prisustvu advokata Dražića.

Sportski direktor ABA lige gospodin Milija Vojinović je predao disciplinsku prijavu disciplinskom sudiji ABA lige protiv oba igrača. Disciplinski sudija ABA lige zatražio je da se oba igrača pismeno izjasne u roku od 120 minuta.

Očekujemo brzu reakciju disciplinskog sudije, imajući u vidu da se radi o krivičnom delu sa teškim telesnim povredama, kojim je onesposobljen igrač KK Crvena zvezda, za sada, za večerašnju utakmicu", zaključuje se u saopštenju Zvezde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati