Fudbal

Direktno.rs

19. 05. 2024. 17:07 0

Ekspert o suđenju Pavla Ilića: Zločinački poduhvat (VIDEO)

Sudija Pavle Ilić ponovo se našao u centru pažnje. Delio je pravdu ove sezone na dva večita derbija i razbesneo je ljude u Partizanu, koji su pretili da neće izaći na teren u Kup utakmici protiv Zvezde, a sada je bio i glavna figura meča u Pančevu između Železničara i Novog Pazara, na kom je, po opštim ocenama, sudio cirkus penal.

Gorko se smejala fudbalska Srbija ovoj odluci Pavla Ilića, burno je reagovao predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica, a sada se javio i Rade Đurović, bivši sudija i sudijski ekspert.

Đurović je tako na Tviteru objavio snimak spornog momenta, ako se to tako uopšte možei nazvati, pa je napisao:

- Evo i snimka zočinačkog poduhvata u Pančevu na utakmici Superlige Srbije. Kažu da je predsednik Sudijske komisije neformalno u upravi kluba iz Pančeva, mislim da sad nema dileme - napisao je Đurović, pa nastavio:

- Pavle Ilić, dokazani čovek od zadatka. Kolegu su mu uhapsili pre par godina za sličan "previd". Nadam se da će i ovaj tako završiti, ali ne gajim nadu da će svi odgovorni naručioci biti adekvatno kažnjeni. Žrtvovaće ovog nesrećnika, a suštinski se ništa neće promeniti. FSS ovo očigledno podržava čim ne reaguje - napisao je sudijski ekspert.

Napomenimo i to, Pavle Ilić je dosudio penal za Pančevce pri rezultatu 1:1, da bi nakon toga Železničar poveo sa bele tačke, a onda i golom u nadoknadi slavio sa 3:1. Tom pobedom je došao do možda ključna tri boda u borbi za opstanak, budući da mu je bod potreban u poslednjem kolu kako bi izbori baraž, a u niži rang poslao Voždovac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati