Fudbal

Milan Zarić

13. 07. 2020. 10:44 0

KAS poništio odluku UEFA: Siti ostaje u Ligi šampiona!

Mančester siti će i naredne sezone igrati u Ligi šampiona, pošto je Sud za sportsku arbitražu (KAS) preinačio odluku UEFA da suspenduje "građane" iz Evrope na dve godine!

Da podsetimo, UEFA je prethodno izbacila Siti iz svih takmičenja za naredne dve sezone zbog kršenja finansijskog fer-pleja, međutim klub iz Mančestera žalio i uveravao navijače da za takvu odluku nema osnova i da će se uz pomoć žalbe odluka promeniti.

Na kraju je tako i bilo, Sud za sportsku arbitražu je preinačio odluku, pa će izabranici Pepa Gvardiole i naredne sezone pokušati da dođu do trofeja u Ligi šampiona. Istu priliku će imati i ove sezone, budući da su trenutno u osmini finala, gde igraju protiv madridskog Reala (u prvom meču su slavili sa 2:1).

Sada je otvorena borba za još dva mesta u Ligi šampiona, a boriće se do kraja lige Čelsi (60 bodova, 35 mečeva), Lester (59/35) i Mančester junajted (58/34), a u teoriji Vulverhempton (55/35).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati