Fudbal

[ Izvor: Sportklub ]

27. 04. 2024. 11:00 2

Pod sumnjom još jedan meč, i opet Tekstilac (VIDEO)

UEFA ponovo javlja Beogradu, sumnjiv još jedan meč Prve lige Srbije! Kako Sportklub saznaje, u kancelarije FSS stigla je dojava o povredi integriteta fudbala na meču 30. kola, između OFK Vršca i Tekstilca (2:1).

Predmet je u inicijalnoj fazi i trebalo bi da bude procesuiran u majskim danima!

Slučaj je dodatno kompleksniji, jer se pod direktnom sumnjom nalaze se fudbaleri - Tekstilca. Po drugi put! Odžačani se terete da su pomogli domaćem timu na putu do trijumfa, piše Sportklub.

Utakmica, odigrana 15. aprila, završena je rezultatom 2:1. Vrščani su golovima Miloša Milivojevića u 30. i Ognjena Todorovića u 40. minutu obezbedili prednost od dva gola. Konačan rezultat, u sudijskoj nadoknadi vremena, postigao je Miloš Zličić.

Prema praćenju kladioničarskog tržišta, kvota na pobedu domaćeg tima, uoči meča, dospela je na granicu minimuma. Pojedine kladionice, u međuvremenu, obustavile su uplate na „jedinicu“. Alarmi su upaljeni i kako je kasnije došao očekivani ishod, uz detaljne izveštaje specijalizovanih „radara“, UEFA je dokumentaciju prosledila Fudbalskom savezu Srbije.

Predmet je za sada u rukama Bogdana Đurđevića, oficira za integritet FSS. Očekuje se da se posle praznika nađe i na stolu Disciplinske i etičke komisije, na čijem čelu se nalazi Leskovčanin Ivan Nikolić.

Odžačani su u roku od sedam dana, u mečevima 29. i 30. kola dospeli pod sumnju UEFA dva puta. Prijava za meč protiv Mladosti GAT je već stigla i u slučaju da se drugi predmet nađe pred organima FSS, Tekstilcu preti oduzimanje do 30 bodova! Uz mogućnost da sa takvim minusom počnu narednu sezonu!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Jede mi se nešto slatko

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati