Fudbal

M. Z.

18. 11. 2019. 21:54 0

Luis Enrike se posle smrti ćerke vraća na kormilo reprezentacije Španije

Španski trener Luis Enrike će se nakon poslednjeg meča u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo vratiti na kormilo "crvene furije" i vodiće reprezentaciju na kontinentalnom šampionatu.

Nekadašnji strateg Barselone, Rome i Selte se sa mesta selektora Španije povukao zbog porodičnih problema. Ti problemi su bili bolest ćerke, koja je zatim i preminula.

Međutim, španski stručnjak je uspeo da se oporavi od velikog gubitka, pa će nastaviti da radi svoj posao. Vratiće se na funkciju, koju je privremeno zauzeo njegov zamenik Robert Moreno, koji je istakao da će se rado povući sa tog mesta kada Enrike ponovo bude mogao da radi.

Inače, ovu informaciju je preneo španski radio "Kope", a očekuje se potvrda vesti i od strane čelnika Fudbalskog saveza Španije, i to nakon poslednjeg kvalifikacionog meča za Evro protiv Rumunije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati