Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

09. 11. 2019. 22:58 0

BARSA JE VELIKA Mesi ne da prvo mesto u Primeri

U poslednjoj utakmici subotnjeg programa 13. kola španske Primere, Barselona je pred svojim navijačima ubedljivo savladala Seltu sa 4:1 i ponovo je na vrhu tabele, doduše sa istim brojem bodova kao i Real Madrid.

Leo Mesi je obeležio utakmicu svojim najnovijim het-trikom, ukupno 34. u Primeri, po čemu se izjednačio sa Kristijanom Ronaldom iu nastavku sezone će imati priliku da dodatno podigne ovu lestvicu.

Barsa je na vodeći gol čekala do 23. minuta, kada je jedan igrač gostiju igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a Mesi je bio precizan sa bele tačke - 1:0.
 
 
Selta je izjednačila u 42. minutu lepim golom Lukasa Olaze iz slobodnog udarca, ali samo tri minuta kasnije, takođe iz "slobodnjaka", Mesi je vratio prednost Barsi - 2:1 na poluvremenu.
 
A samo tri minuta pošto je počelo drugo poluvreme, Mesi je stigao do het-trika i praktično rešio pitanje pobednika. I ponovo iz majstorski izvedenog slobodnog udarca - 3:1!
 
Trijumf je još ubedljivijim učinio Buskets, preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora, a posle akcije Dembelea po levoj strani.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati