Politika

Direktno.rs

28. 08. 2024. 16:22 1

"Gradonačelnik Milan Đurić je mračni Superhik u Novom Sadu"

"Delovanje Đurića u predhodnom mandatu podseća na Ezekijela Blufa, jednog od najpoznatijih negativaca italijanskog stripa Alan Ford. Njegov osnovni zadatak je bio da otima od siromašnih i daje bogatima. Upravo to je bio glavni zadatak i vladajuće koalicije i gradonačelnika u Novom Sadu", rekao je predsednik Gradskog odbora SRCE Novi Sad Dejan Kulja, čiju izjavu prenosimo u celosti.

Dejan Kulja izjavio je povodom reizbora Milana Đurića za gradonačelnika Novog Sada da isti nije dostojan da ponovo obavlja tu funkciju iz ekonomskih, bezbednosnih i ekoloških razloga.

"Na delu je produbljivanje klasnih razlika. Imamo stvaranje klase elite i klase potlačenih. Bogate se pojedinci, ugl. članovi SNS-a, dok imamo veliki broj Novosađana u zoni siromaštva. Medijalna zarada koju prima 50 odsto stanovnika Novog Sada apsolutno nije dovoljna za osnovne egzistencijalne potrebe jedne porodice", rekao je Kulja.

On je napomenuo da Novi Sad nije bezbedan grad jer "kriminalne strukture upravljaju gradom".

"I to zajedno sa pojedincima iz vlasti. U predizbornoj kampanji je bila najevidentnija sprega vlasti i kriminala kada su napadani aktivisti opozicije".

Kulja se osvrnuo i na objavu Instituta za javno zdravlje Vojvodine da se u novosadskom vodovodu nalaze nematode - valjkasti crvi.
"Vlast ne da nije reagovala, nego se nadaju da će vreme pojesti problem", zaključio je Dejan Kulja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati