Politika

Direktno.rs

14. 12. 2022. 19:26 43

SNS Langura izvređao Jeremića: Uličarski rečnik bivšeg poslanika

Janko Langura je, posle neslavnog boravka u Narodnoj skupštini, ostao bez poslaničkog mandata, ali nije prestao da se političkim neistoimišljenicima obraća prizemnim rečnikom. Langura je tako, ne bi li prikupio koji politički poen, na uličarski način izveđao opozicione političare Vuka Jeremića, Srđana Milivojevića, Dragana Đilasa, Boška Obradovića, Stefana Jovanovića...

Prvi kom je na Tviteru "hrabro" odbrusio Langura jeste Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, i to nakon gostovanja na televiziji N1 predsednika SSP, koji je tada istakao da se "Srbija raspada po šavovima".

- Lopove, kad kažeš bolje društvo, misliš li bolje od ovog koje si sakupio iz raznoraznih birtija i kockarnica i u koje si uložio milione da bi ušli u Skupštinu, pa je tvoj mašinski mozak napokon shvatio koliko je pogrešio? Ili su ti, ipak, u stranci otvorili oči - napisao je Langura, ne birajući reči.

A onda - obrušio se ne predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića, koji je posle stranačke skupštine istakao da "njegova stranka drži reč".

- Kome si dao reč? Svom kriminalcu Patriku, Amerikancima ili tvojoj braći šiptarima? Niste vi nikakva opozicija, a kamoli najžešća, vi ste obični nasilnici, uličari i huligani i to svaki dan dokazujete. Zato vam je rejting ispod 1 odsto, narod ne zaboravljam, izdajniče - reče ponovo "neustrašivi" Langura.

Potom je usledio napad na Boška Obradovića, koji je podelio naslove iz tri medija, koji su, kako je naveo, identični.

- Opet se Boško Obradoviću, služiš onom narodnom da je napad najbolja odbrana, zna narod da si samo tajkunska marioneta i da si u obavezi da izvršavaš Đilasove naloge, pa onda misliš da svi tako funkcionišu? Znam da te boli što ćeš ovih 3% do izbora da pretvoriš u 0,3%, lažovčino! - naveo je on, pa još jedanput udario na lidera Dveri.

- Nije narodu mnogo trebalo da prepozna lažne patriote, ne postoji ta koalicija u kojoj nisi bio zarad ličnih interesa, a pod plaštom nekakvog lažnog patriotizma. Ne zaboravlja narod ni tvoje fašističko ponašanje, zašto bi te onda bilo ko, osim tužioca, pozvao na bilo kakav razgovor?

Nije tu bio kraj, pa je Langura napao i Srđana Milivojevića, narodnog poslanika Demokratske stranke.

- Prevarantu, ti koji si u stanju da tuđe fotografije predstavljaš kao svoje i da nečiji rad i trud predstavljaš kao svoj bi da nekoga prijavljuješ? Verujem da ćeš uskoro do suda, ali da objasniš kako si sa svojim saradnicima uništio Srbiju i zatvorio preko 500 fabrika - naveo je on na Milivojevićev tvit da je "prošlo sedam dana kako je poslanicima SNS ponudio da im pokaže gde je Specijalni sud kako bi prijavili sve one koji krše zakon".

I na kraju, na Tviteru se Langura obračunao i sa Stefanom Jovanovićem, generalnim sekretarom Narodne stranke.

- Kad je uličar Stefan Jovanović ubeđen da narod ima kolektivnu amneziju. Zaista misliš da je narod zaboravio da su tvoj šef i ostali tajkuni za koje radiš oslobodili teroristu Kurtija? Tada ste govorili da će on da doprinese miru, stabilnosti i prosperitetu. Ne zaboravlja narod! - napisao je Langura, pa onda u sledećem tvitu još i dodao:

- Nepismeni uličaru, o politici možeš da pričaš, jer tvoje bavljenje politikom se isključivo svodi na borbu za Jeremićeve interese i interese ostaliih tajkuna, a za pozamašnu apanažu naravno. Ali nakon psovanja majke kolegi se videlo ko si i kakav si, uličar bez trunke kućnog vaspitanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 43

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati