Politika

Direktno.rs

12. 09. 2022. 16:16 0

Tepić: Šta je sa aferama "Aseko", "Telekom", "EPS"?

Politička odmazda nad decom u Pećincima koja su izbačena iz vrtića zbog mišljenja njihovih roditelja je nešto što je strašno na svim nivoima i želim da izrazim divljenje i poštovanje majci Jeleni koja je odlučila da ne ćuti i da svoju borbu vodi do kraja. Nedopustiva je diskriminacija dece zbog političkog mišljenja njihovih roditelja. Zato Stranka slobode i pravde insistira da se uključi tužilaštvo, kako bi se otkrilo ko je nalogodavac ove odmazde, konačno utvrdila lična odgovornost i saznalo ime svakog malog diktatora i kabadahije koji se dodvoravaju svojim šefovima čineći ovakva krivična dela - rekla je Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde prilikom sinoćnjeg gostovanja u "Utisku nedelje".

- Lično, nemam nameru da odustanem i boriću se za svakog čoveka, jer se ovo ne dešava prvi put. Imali smo veliki broj borbi hrabrih ljudi za svoje dostojanstvo i slobodu: slučaj izbacivanja male Marte iz vrtića u Žitorađi, borbu Marije Lukić iz Brusa, Aleksandra Obradovića i afere "Krušik"... Šta je sa brojnim aferama kojima sam se godinama bavila - Aseko, Telekom, EPS, trgovina oružjem, za koje su uredno tužilaštvu dostavljeni svi dokazi - upitala je Tepić.

Na pitanje o njenom stavu po pitanju održavanja Evroprajda, Tepić je rekla da ne postoji nijedan osnov da se ta šetnja zabrani i da država mora da garantuje bezbednost svima koji se mirnim putem bore za svoja prava. Ako država ne može to da garantuje onda je pala na tom ispitu i taj debakl i slom države će biti dokaz da ona ne postoji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati