Politika

Direktno.rs

05. 08. 2021. 17:35 24

EKSKLUZIVNO: Šešelj Natašu Jovanović šalje kod Vučića?

Kao grom iz vedra neba u Srpskoj radikalnoj stranci odjeknula je vest da generalna sekretarka i Šešeljeva ratoborna mezimica Nataša Jovanović posle tri decenije napušta stranku! A učlanila se u radikale, verovali ili ne, pre i samog Vučića! Šta se zapravo iza ovoga krije?

Oni koji ne znaju za dil Šešelj-Vučič i koji ne znaju kakve dilove "vojvoda" pravi, pomislili su da je u pitanju rascep u redovima radikala. Ali, kako saznaje Direktno.rs, nekadašnji crveni četnički vojvoda, a danas Vučićev pešadinac, svestan da on lično a ni radikali formalno nikada neće biti vlast, odlučio je da pogura svoju mezimicu i pošalje je kod Vučića kako bi se domogla neke državne funkcije. Kad se priča oko njenog "odlaska" od Šešelja malo slegne i zaboravi, za nekoliko nedelja, a najviše nekoliko meseci, eto radikalne radikalke u Vučićevoj vlasti!

Nataša Jovanović godinama je bila jedan od najekstremnijih poslanika u poslaničkoj grupi u kojoj su sedeli šefovi i ideolozi Vojislav Šešelj, Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić. Nataša Jovanović korišćena je kada je trebalo da se izgovori nešto toliko ekstremno ili prosto da to čak niko, ni od njih trojice nije hteo.

U vremenu kada su Vučić i Nikolić napustili radikale, a pre Šešeljevog povratka iz Haga i njegovog dila sa novim gospodarom Srbije, Nataša Jovanović se u svom stilu medijski obračunavala sa izdajnicima ideologije Srpske radikalne stranke i velikosrpskog nacionalizma.

O tome šta je sve izgovorila o Vučiću i Tomi, kako ih je klela i proklinjala - mogla bi se knjiga napisati, ali uređivačka politika našeg portala je takva da nisu dozvoljene psovke, i uvrede po nacionalnioj i verskoj pripadosti ili seksualnoj orijentaciji, pa Jovanovićevu ne možemo citirati.

Ali stvari su se promenile. Crveni četnički vojvoda pristao je da bude Vučićeva pešadija i da služi njegovom režimu, pa se otvorila mogućnost da nekoga, ponegde pogura. A koga će, ako neće svoju mezimicu Natašu Jovanović?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati