Politika

Direktno.rs

26. 07. 2021. 12:37 15

Incident! SNS-ovke vređale čelnike DS

Predstavnici Demokratske stranke održali su danas konferenciju za medije ispred sedišta Srpske napredne stranke, povodom početka desete godina vlasti SNS-a, a nepoznate ženske osobe koje su dobacivale i vređale prisutne.


Obraćanje člana Glavnog odbora DS Srđana Milivojevića, kao i potpredsednice Tatjane Manojlović, pokušalo je da ometa nekoliko žena, koje su im dovikivale da su "lopovi", da su "banda koje želi ponovo da pljačka", da treba da ih bude sramota zbog svega što govore i što uopšte pominju Vučića…

Milivojević je rekao da nisu bili svi te sreće da prežive, te je jednu od žena koja je dobacivala upitao da li pamti imena Olivera Ivanovića, Stanike Gligorijević, Omera Mehića…

Potpredsednica DS-a Tatjana Manojlović je rekla da su svi svesni da se Srbija "mora spasavati".

"Svima je svega dosta, a dosta je svega i Vučiću koji je u ovom trenutku najusamljeniji čovek Srbiji jer ga napuštaju oni koje je do juče hranio i o njima brinuo", rekla je ona.

Manojlovićeva je navela i da je Vučić "svega toga svestan", kao i da je svestan da, kako je rekla "SNS-a bez njega nema i da će na tom brodu svi oni potonuti". Prema njenim rečima, Srbija nije zemlja jednog "opsesivnog vlastodršca".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati