Politika

Direktno.rs

23. 07. 2021. 12:07 8

"Stekli se svi uslovi da Vučić podnese ostavku"

"Demokratska stranka smatra da su se posle objavljivanja šokantnog svedočenja visoko pozicioniranog člana Srpske napredne stranke Veljka Belivuka o povezanosti predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića sa vrhom organizovanog kriminala, stekli uslovi da Aleksandar Vučić podnese ostavku na sve državne funkcije", navodi se u saopštenju Srđana Milivojevića, člana Glavnog odbora Demokratske stranke.

U saopštenju, čiju sadržinu prenosimo u celosti, dalje se navodi:

"Neophodno je i da Vlada podnese ostavku jer je u pomenutom svedočenju jasno navedeno da je i Ana Brnabić koristila usluge Belivukovog klana zarad bogaćenja svoje familije. Na kraju, trebalo bi da se raspusti i nelegitimni parlament kako bi se država iz ruku mafije i organizovanog kriminala vratila u ruke građana, i Ustavno pravne okvire.

Očigledno da je Srpska napredna stranka postala političko krilo organizovanog kriminala, da je bila pokrovitelj počiniocima najtežih krivičnih dela kojima je ozbiljno ugrožena Republika Srbija i svi njeni građani.

Potrebno je već danas mobilisati sve progresivne snage našeg društva i napraviti dogovor svih relevantnih opozicionih stranaka o jedinstvenom nastupu spram organizovanog kriminala koji je preuzeo državu Srbiju kako bismo pronasli način na koji se može prevazići duboka bezbednosna i politička kriza u Srbiji", zaključio je u saopštenju Srđan Milivojević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati