Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

30. 04. 2024. 18:27 4

Duljaj: Nisam hteo da idem iz Partizana, neko je to naredio

Samo dan pošto je dobio otkaz u Partizanu, Igor Duljaj je pokazao koliko mu znače crno-bele boje. Pojavio se u "Beogradskoj areni" da podrži košarkaše u polufinalu ABA lige protiv Budućnosti, što je naišlo na opšte oduševljenje pristunih navijača. Sada već bivšem treneru crno-belih fudbalera je bilo potrebno poprilično vremena da dođe do svog mesta jer svako je hteo fotografiju, a posle brojnih zagrljaja sa navijačima, izdvojio je nekoliko minuta i za medije.

- Potrebno je neko vreme da prođe, da se slegne sve. Uglavnom, savest mi je čista. Dao sam maksimum. Vreme će pokazati da li sam dobro radio ili ne - rekao je Duljaj na pitanje kako se oseća dan posle odlaska iz Humske.

Usledila je kostatacija da uprava Partizana troši sopstvene legende.

- Mene klub ne može da istroši jer se ja tako ne osećam. Imam dosta energije. Ja nisam podneo ostavku. Želeo sam da ostanem da radim jer sam verovao da mogu da izguram celu priču, neko je smatrao drugačije. Bože moj... Partizan je iznad svih nas i tako treba da ostane.

Svestan je Duljaj da izborio mesto u srcima navijača.

- To mi predstavlja veliku čast. Ne možete da verujete koje su to emocije. Ja se osećam kao da sam se preporodio, kao dete koje je 1990. došao na prvi trening u Partizanu. To su velike emocije.

Zvaničan otkaz dobio je u ponedeljak posle odluke Upravnog odbora Partizana. Dok je zasedanje trajalo, Igor Duljaj je gostovao na jednoj televiziji.

- Šta se izdešavalo, izdešavalo se.... Upravni odbor je samo doneo odluku koju je neko rekao da bude takva. U Upravnom odboru imam i neke prijatelje, ne mogu na njih da se ljutim. Neko je samo dao naređenje.

Na njegovo mesto zvanično je postavljen Alber Nađ.

- Danas sam imao sastanak sa igračima, da se pozdravim sa njima i poželim im sreću. Rekao sam im da moraju da nastave da se bore, da ostanu u trci za kvalifikacije za Ligu šampiona. Partizan zaslužuje da bude u elitnom takmičenju - dodao je Duljaj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Nosilac liste

Zoran Živković [20.05.2024.]




Video dana

Hvatanje bidermajera

Anketa

Da li će Nikola Jokić igrati na Olimpijskim igrama?

Rezultati