Društvo i ekonomija

[ Izvor: N1 ]

30. 04. 2024. 18:44 3

Treći milionski ugovor: Ko je dobio posao izrade spota za Poštu

Firma Brain WM Production dobila je treći put posao izrade reklamnog TV spota za Poštu Srbije, objavljeno je na Portalu javnih nabavki.

Pošta Srbije je, podsetimo, prve nedelje aprila objavila javnu nabavku vrednu 7,6 miliona dinara bez PDV, koliko je planirano da se izdvoji na ime izrade TV reklamnog spota za promociju nove aplikacije Pošte.

Prema podacima objavljenim na Portalu javnih nabavki ovaj posao dobilo je preduzeće za video produkciju i marketing Brain WM Production, u vlasništvu Zorana Palinića.

Ovo je, prema podacima Portala javnih nabavki, treći put da preduzeće Brain WM Production dobija posao izrade TV spotova za Poštu.

Prethodna dva ugovora na ime "izradeTV spota i kreativnih rešenja, vizuala i ostalo za korporativne potrebe preduzeća" sklopljena su 28. novembra 2022. godine i 17. jula 2023.

Prvi posao bio je vredan 7,6 miliona dinara bez PDV (odnosno 9,12 miliona dinara sa PDV) i podrazumevao je izradu dva TV spota od po 25 sekundi - jednog za promovisanje Poštinih paketomata i drugi za "usklađenost korporativnog identiteta i novogodišnjih i božićnih praznika".

Vrednost drugog ugovora bila je ista - 9,12 miliona dinara sa PDV i podrazumevala je izradu dva reklamna TV sporta od po 30 sekundi u istu svrhu kao i prethodni.

O kakvoj aplikaciji je reč

Ovaj put, reklamni TV spot odnosi se na promovisanje nove aplikacije Pošte.

- Nova aplikacija Pošte Srbije za sigurnu i jednostavnu komunikaciju sa korisnicima - Pošta intenzivno radi na pripremi nove aplikacije koja će zameniti dosadašnje vidove komunikacije sa korisnicima i obezbediti potpuno bezbednu komunikaciju, čime će korisnike poštaskih usluga zaštititi od lažnih i prevarnih, SMS, vajber poruka i mejlova - navodi se dokumentaciji dostupnoj na Portalu javnih nabavki.

Komunikacija Pošte Srbije sa korisnicima će se, kako se dalje ističe, "odvijati isključivo preko ove jednostavne aplikacije, koja će pored sadašnjih funkcionalnosti i usluga potencijalno sadržati i opciju putem koje će korisnici moći da izmire sve obaveze prema državi poput plaćanja poreza, računa za struju i vodu, kao i računa za komunalne usluge, i da izvrše druga plaćanja".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Nosilac liste

Zoran Živković [20.05.2024.]




Video dana

Hvatanje bidermajera

Anketa

Da li će Nikola Jokić igrati na Olimpijskim igrama?

Rezultati