Politika

Direktno.rs

26. 11. 2020. 11:29 27

Šetnjica u magli: Šapić svratio kod Vučića

Dva Aleksandra su se baš zbližila. Nedavno su ručali zajedno, napravili neke dogovore o Vladi, SPAS je dobio i svog ministra, a danas su Vučić i Šapić imali jutarnje druženje, pa su pozirali na terasi Predsedništva.

Predsednik lično i bivši vaterpolista videli su se ovog jutra, kako je Vučić naglasio u šetnji, što je objavljeno na njegovom Instagram profilu "buducnostsrbijea".

- Kratka jutarnja šetnja na terasi Predsedništva i prijateljski razgovor o svim važnim pitanjima za našu Srbiju - piše u opisu zajedničke fotografije.

Da li su mahnuli imaginarnim prijateljima ili fanovima kao Vučić onomad, nisu rekli. Ono što sada znamo jeste da je Šapićeva ostavka na mestu poslanika zavedena i da sada može da se u potpunosti posveti opštini Novi Beograd, odakle će ciljati mesto gradonačelnika.

- Ovako izgleda kada dvojac iz Novog Beograda pređe reku i napravi radni ručak u kineskom restoranu. Verujem da bliskom saradnjom u budućnosti možemo mnogo dobrog da donesemo Srbiji - ovako je Vučić opisao druženje sa liderom SPAS-a prošlog meseca.

Ručak, jutarnja šetnja... Šta je sledeće?

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati