Politika

26. 02. 2020. 14:53 0

"Najoštrije osuđujemo napad na Brkovića"

Stranka slobode i pravde osudila je danas "šovinističke napade" novinara iz Crne Gore Vladimira Vukovića na omladinskog aktivistu te stranke Brajana Brkovića i poručila da će predsednika Srbije smatrati direktno odgovornim ukoliko se Brkoviću nešto desi.

"Večernje novosti" objavile su na portalu tekst "Dukljanin bi da menja Srbiju: Unuk Jevrema Brkovića bio jedan od organizatora protesta 1 od 5 miliona" i nazvali ga "dukljanskim fanatikom", pozivajući se na objavu na Fejsbuku novinara iz Crne Gore Vladimira Vukovića.


"Da ironija bude veća, svi su utočište pronalazili i pronalaze u mrskoj Srbiji. U Srbiji se bore protiv diktature, a na istu se u rodnom im Montenegru prave autistični. Pljuju po Srbiji, a studiraju na njenom Univerzitetu", rekao je Vuković za Večernje novosti.

Pošto sve dnevne novine u Srbiji uređuje Vučićev kabinet jasno je da je ovo nastavak opasnih napada na sve protivnike ovog režima, smatra SSP. 

"Ovo je nastavak sumanutih napada na sve koji misle svojom glavom i bore se protiv Vučićevog režima, a iza kojih se po pravilu dešavaju fizički napadi. Upozoravamo Vučića da ćemo ga smatrati direktno odgovornim za sve što se Brajanu Brkoviću eventualno desi", naveo je SSP.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati