Zabava

Direktno.rs

30. 04. 2024. 12:02 6

Ammar Mešić se vraća u Srbiju: 4 uloge u 3 zemlje

Glumac Ammar Mešić najavio je povratak u Srbiju, pošto je posle otkaza u seriji "Igra sudbine" zbog političkog aktivizma dva meseca radio na građevini u Beču.

Sada su stigle nove uloge i evo šta je o svemu napisao na Instagramu.

- Vreme je! Kako ide ona pesma o 72 dana? Na mom srcu leži rana…tako nešto. E pa nije 72 nego 62 i nije baš rana, al’ nije bilo ni lako. Toliko je prošlo otkad sam otišao iz Srbije, siguran da ću se vratiti kad u svojoj zemlji budem mogao da živim od svog rada.
E pa - vraćam se! Vraćam se zato što imam gde, imam kome, a imam i zašto. Dok sam pečalbario u Beču, dobio sam dve uloge u pozorištu i dve uloge u serijama!
Četiri uloge, u tri zemlje i tri grada onoga što sad zovemo region. Radiću svoj posao, zaigraću opet u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu. Biće naporno sve uklopiti, ali živeću od svog rada ko i uvek što sam živeo.
U prethodna 62 dana naučio sam mnogo! Naučio sam da kad stare austro-ugarske kuće povuku vlagu, moraš da skineš pod, pa da kopaš sve dok ne ogoliš cigle podrumskog svoda. Pa sušenje, pa izolacija. Ali važnije od toga kako se rešava vlaga ili gletuje zid, naučio sam ili potvrdio ono što sam znao - dobrom će se dobro vratiti, obraz se gubi samo jednom, nema ništa časnije od poštenog rada - napisao je između ostalog mladi glumac.

Kako je dodao vratiće se pre 2. juna za kad su zakazani izbori u Srbiji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Ne mrdam odavde

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati