Zabava

[ Izvor: Mediji ]

03. 02. 2024. 22:46 19

Biković prvi put u javnosti posle izbacivanja iz serije: Dobio ovacije

Glumac Miloš Biković zajedno sa kolegama Miodragom Radonjićem, Jelisavetom Orašanin i Tamarom Krcunović odigrao je ove subote predstavu "Laž" u Beogradskom dramskom pozorištu, a ovo je prvo javno pojavljivanje našeg glumca nakon što je ostao bez uloge u svetski popularnoj seriji "Beli Lotus".

Biković i ekipa nakon predstave pozdravljeni su ovacijama, a tri puta su izlazili na scenu da se poklone publici koja nije odustajala od aplauza i na taj način dala do znanja da su uz Bikovića kojeg je produkcija HBO-a zamenila u novoj sezoni popularne serije "The White Lotus" nakon što je Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine prošle nedelje prozvalo našeg glumca da je Putinov glumac, piše "Blic".

Veliki broj umetnika pružilo je javno Milošu podršku.

- Kao neko ko je odrastao na američkoj kinematografiji i pop kulturi, pitam se koji su dometi i granice "CANCEL" kulture… Gde počinje i gde se završava umetnička sloboda? Nisam mogao ni da zamislim da će jedna takva produkcija, kao što je HBO sebi dozvoliti da im jedna država određuje kasting? Da im se meša u rad? U umetničkoj slobodi reditelja kao što je Majk Vajt? Miloš je dobio ulogu zato što je talentovan glumac, a izbačen je za 5 dana zbog tvita Ministarstva spoljnih poslova Ukrajine, koje je iznelo maliciozne i neutemeljene izjave. Velika podrška za mog brata. Prijatelja. Ostani slobodan - piše u objavi reditelja Miloša Avramovića.

Mnogi drugi glumci i glumice takođe su Milošu pružili podršku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati